• webv4 mail bug

    From Fireball@VERT/FBEX to echicken on Thursday, January 17, 2019 20:05:00
    Hi echicken,

    I recently did a fresh reinstall and I'm having an issue with mail when using https/TLS.

    When using unencrypted http, I can view mail just fine without issues, but when using https, I can't view any mail.

    I know, more work... lmao! I just thought I'd report this. :)

    Fireball

    ---
    Synchronet My Brand-New BBS
  • From echicken@VERT/ECBBS to Fireball on Thursday, January 17, 2019 21:42:00
    Re: webv4 mail bug
    By: Fireball to echicken on Thu Jan 17 2019 12:05:45

    I recently did a fresh reinstall and I'm having an issue with mail when using https/TLS.

    When using unencrypted http, I can view mail just fine without issues, but when using https, I can't view any mail.

    This is likely to be a problem with the web server or Synchronet's SSL/TLS support. The web interface itself doesn't do anything differently when served over HTTP vs. HTTPS (with just one exception, which isn't related to mail).

    I'm not using native HTTPS in Synchronet at the moment, but I may try to set it up somewhere soon to see if I can reproduce this. You're not the only one having this sort of trouble.

    ---
    echicken
    electronic chicken bbs - bbs.electronicchicken.com - 416-425-5435
    Synchronet electronic chicken bbs - bbs.electronicchicken.com
  • From Fireball@VERT/FBEX to echicken on Friday, January 18, 2019 03:58:00
    This is likely to be a problem with the web server or Synchronet's SSL/TLS support. The web interface itself doesn't do
    anything differently when served over HTTP vs. HTTPS (with just one exception, which isn't related to mail).

    I'm not using native HTTPS in Synchronet at the moment, but I may try to set it up somewhere soon to see if I can
    reproduce this. You're not the only one having this sort of trouble.


    You're right, I'm running the Synchronet web server with SSL/TLS support on. If the exception you're speaking of is the ftelnet code, I know about it. lol

    The message bases work just fine though. :)

    Fireball

    ---
    Synchronet My Brand-New BBS
  • From echicken@VERT/ECBBS to Fireball on Friday, January 18, 2019 16:49:00
    Re: webv4 mail bug
    By: Fireball to echicken on Thu Jan 17 2019 19:58:55

    on. If the exception you're speaking of is the ftelnet code, I know about

    That's the one, to place a ws or wss URL in the page as needed.

    You're right, I'm running the Synchronet web server with SSL/TLS support The message bases work just fine though. :)

    I did some testing yesterday, and the problem seems to be with TLS and "large" transfers, and not limited to the webserver. Could be a bug in cryptlib or with how it's being used. I'll probably have to bug Deuce about it.

    ---
    echicken
    electronic chicken bbs - bbs.electronicchicken.com - 416-425-5435
    Synchronet electronic chicken bbs - bbs.electronicchicken.com